vrijdag 30 oktober 2015

Gewijzigde locatie gezellige middag 22 november

Amigos,

Het was allemaal zo mooi, van het bestuur van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob mocht ik het Huis van Sint Jacob gebruiken.
Helaas was er een dingetje *  zoals men tegenwoordig in managementkringen zegt. In de aangrenzende Janskerk is er die dag om 17.00 uur een concert. Dat was nog wel te overkomen ware het niet dat om 15.00 uur de organist komt repeteren. En dat gaat echt niet samen met mijn lezing.

Maar mede dankzij mijn pelgrimsvriend Bram (op wie je nooit tevergeefs een beroep doet) is er een mooi alternatief. De zaal is zelfs iets groter, zodat we er met zijn allen gemakkelijk in passen.
En de sfeer is helemaal jaren vijftig vorige eeuw, met zitjes als alkoofjes als vroeger in de dansschool. Past helemaal bij een lezing door André.

Gewijzigde locatie
Pastoraal centrum van de Salvatorparochie, ingang Rozenstraat 2, pal naast de ingang van parkeergarage Bijenkorf/La Vie St. Jacobsstraat 1.

Gewijzigde tijden
Omdat er om 14.00 nog kerkgangers aan de koffie zitten, is de tijd van de middag gewijzigd, die is nu van 15.00 - 18.00 uur.

De ingang van het Pastoraal Centrum
Hoe kom ik er?

Per trein
Per trein is erg gemakkelijk. De zaal ligt op ongeveer 10 minuten lopen (ligt er aan hoe hard of langzaam je loopt) van Utrecht C.S.
Het meest handige is om niet door Hoog Catharijne te lopen, maar de noordelijke uitgang de kiezen.
Als je uit de trein stapt dan het perron richting Noorden aflopen (dus niet met de kudde mee een trap oplopen). Dan de trap af naar benee en in het tunneltje rechtsaf slaan (in de tunnel staan ook apparaten om uit te checken).
Dan langs de Mediamarkt rechtdoor Vredenburg op. Voor De Bijenkorf (die aan de linkerkant van de straat ligt) linksaf de St. Jacobsstraat (!!) in en voor Bever Sport rechtsaf langs enkele bouwsteigers (het is zondag, dus geen angst voor naar u fluitende bouwvakkers).
Pal naast de parkeergarage is een hek met de woorden Pastoraal Centrum (maar dat zie je niet als het hek open staat). Maar als u op tijd bent, sta ik daar om u te verwelkomen.

Per auto
Daar  de moderne mens tegenwoordig navigatie in de auto heeft, maak ik geen woorden vuil aan de route, maar wel aan het parkeren.
De zaal ligt pal naast Parkeergarage Bijenkorf/La Vie, maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Alternatief is buiten het singelgebied parkeren (dat is op zondag gratis). Vandaar is het ongeveer tien minuten lopen.
Of parkeren bij N.S.-station Overvecht en vandaar met de trein naar C.S.
Zie ook de website met de parkeerplattegrond van Utrecht.

Parkeergarage Bijenkorf/La Vie (met links van Bas de ingang van de zaal)
Telefoonnummer André
En mocht je het toch niet kunnen vinden of je wilt iets anders meedelen: telefoon André
06 55 55 49 33

* 'Een dingetje: nieuw eufemisme in managementtaal. Er ontbreekt iets, of er is iets niet goed geregeld dat onontbeerlijk is voor het welslagen van een activiteit of project. Zonder 'dat dingetje' is het geheel tot mislukken gedoemd, maar men doet alsof er nog een detail moet worden geregeld.
Voorbeeld: bij het in dienst nemen van de Fyra was er nog een dingetje: de treinen waren niet veilig, er viel wel eens een onderdeel vanaf.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten